2021-07-31 1094 浏览
之前公司同事请食sift已经觉得好好味,今次系Smartone送俾用户既生日优惠,可以凭app QR code响生日当月免费换一个cupcake,于是放工后嚟咗希慎广场既Sift拎免费cupcake。原本以为系换好细个既mini cupcake,点知原来系正常size既cupcake任拣一款,我拣咗carrot味,个cupcake原来有个细盒装住,换完拎返去第二朝做早餐。Carrot cupcake 表面有层vanilla cream,味道稍甜,底下既胡萝卜蛋糕有一丝丝红萝卜丝,质感结实,味道只系微甜,加埋面头既cream十分配合,咬一啖可以感受到幼滑既cream同胡萝卜蛋糕粗粒既质感,好好味!

,个cupcake原来有个细盒装住
,换完拎返去第二朝做早餐。

Carrot cupcake
2021-06-30