2023-05-20
平时嚟Chatterbox通常会食招牌海南鸡同埋喇沙,今日我哋点咗餐牌上其他主食同甜品,同样值得一试。📯新加玻肉骨茶配白饭好开心见到好耐都无食过炸到脆卜卜嘅油炸鬼。香港食肉骨茶都未必配比你,又或者细细粒都放到已经唔脆。肉骨茶入面嘅肉保持到腍身,唔会浸到太韧。食完暖心又暖胃。📯星洲海鲜炒贵叼3只大虾🍤好爽口,用上微辣参巴酱,再加埋蜡肠同埋鱼片,虽然无可避免地有少少油,不过食落系好香口。📯椰子雪糕咖央三文治椰子雪糕食落有椰丝,用餐包仔夹住雪糕,涂上咖央酱,卖相非常精美。跟餐加配有机苹果茶,可以帮助消化😌🐻❄️评分:🐻❄️🐻❄️🐻❄️🐻❄️4.5/5🗺️ 地址:太古太裕路7号建安阁地下G515号舖#chatterboxexpress #taikoo #hkfood #fastfoodfriday #finefoodbear #foodinhk #singaporefood
📯新加玻肉骨茶配白饭
📯星洲海鲜炒贵叼
📯椰子雪糕咖央三文治
跟餐加配有机苹果茶,可以帮助消化😌
🐻❄️评分:🐻❄️🐻❄️🐻❄️🐻❄️4.5/5
🗺️ 地址:太古太裕路7号建安阁地下G515号舖