2015-11-09
Double Cheese Burger $138汉堡比相像中矮身,但食时就比较方便!牛肉质感较干身,中间有半溶芝士、番茄,生菜等,味道十分不错,吾会有分离既感觉。面包松软,整体食落不易散开,食时就可以有仪态D啦Cookie and Cream Milkshake $58奶昔入口绵密,尽是浓浓奶香,配上Oreo味道更加香浓Vanilla Milk Shake $58云呢拿味既奶昔,入口同样幼滑,而且味道香浓,十分推介Buffalo Wings ($48/6pcs)辣中带酸,未必每人喜爱这酸味,但我自己就几中意,再配上蓝芝士酱,超正Crispy Garlic Wings($48/6pcs)辣辣既鸡翼,鸡肉嫩滑,而且食到友人喷哂火,但略嫌蒜味可以再重Melt Cheese Fries $48面头一大堆既芝士😍份量好似就黎多过薯条咁😍😍芝士味道浓郁,但味道稍为单调左少少😗亦腻左DD😌但十分喜欢配上幼薯条Truffle Fries $58用黑松露油炸既薯条,松露味渗透至薯条每一角落,味道非常香浓,吾洗点茄汁都得
汉堡比相像中矮身,但食时就比较方便!牛肉质感较干身,中间有半溶芝士、番茄,生菜等,味道十分不错,吾会有分离既感觉。面包松软,整体食落不易散开,食时就可以有仪态D啦 Cookie and Cream Milkshake $58
奶昔入口绵密,尽是浓浓奶香,配上Oreo味道更加香浓 Vanilla Milk Shake $58
云呢拿味既奶昔,入口同样幼滑,而且味道香浓,十分推介 Buffalo Wings ($48/6pcs)
辣中带酸,未必每人喜爱这酸味,但我自己就几中意,再配上蓝芝士酱,超正 Crispy Garlic Wings($48/6pcs)
辣辣既鸡翼,鸡肉嫩滑,而且食到友人喷哂火,但略嫌蒜味可以再重 Melt Cheese Fries $48
但十分喜欢配上幼薯条 Truffle Fries $58