2004-08-17 153 浏览
因为grandma生日,所以妈咪就要我去订蛋糕,决定订lee间饼店,一来想试下(我从未试过lee间d cake),2来有折(好似抵d),3来lee到系可以打电话来订(够方便),我地订了一个2磅chestnut cake$390hk bank白金有85折$323,果蛋糕卖相都唔错,味道都几好,栗子都好清香,唔会太甜,我细佬happy仔同cousin都每人食了两件,小熊都话唔错,姑妈姑丈都问我系边间买,但grandma就话太甜,唔系敢欣赏,反而grandpa开头话怕冻唔食,之后佢就一路打麻雀一路食蛋糕.下个月爷爷生日我都会再试下另一间饼店,不过我念fruit cake可能比较啱grandma多d.