2023-08-04
❤️🔥❤️🔥❤️🔥边个话打风落雨唔去得露营㗎?Season Camping 可以卑你随时感受露营嘅气氛😌两手Fing Fing 黎到观塘就可以camping 都真系几正噶!店舖面积大,坐到边都有「绿植」包围,仲有架露营车卑你任意打卡🤩餐厅都好欢迎客人带毛孩过黎放下电!除左室内,室外都有台卑客人拣,更加有露营噶感觉👍👅巨型猪扒配薯条扒菜 $198食肉兽绝对要点佢地噶招牌菜!从未见过咁大块烤猪扒!猪肉全熟得黎又唔会干柴!仍然keep 到肉汁,表面有少少焦香噶味,近骨噶部分肉味更加浓!伴碟噶烟肉卷同样咁好味!薯条比较幼身,炸的好香脆!👅温泉蛋卡邦尼意粉 $138意粉表面撒满芝士,划破温泉蛋表面,睇住啲金黄色噶蛋黄慢慢流出黎,再捞匀,令每条意粉都被蛋黄包住,食落口果下真系超级满足😌意粉本身噶酱汁都比较浓厚,但食落唔会觉得好漏,入边仲有好多菇菇🍄同埋烟肉🥓真系好抵食!👅 阿华田脆脆奶盖瀑布蛋糕配提拉米苏雪糕$108瀑布蛋糕真系百玩不厌🤣拉起胶纸,啲奶盖流晒出黎,完美覆盖住海绵蛋糕果下真系好satisfy 😌阿华田味浓但唔会太甜,松软噶蛋糕夹埋冰冻噶雪糕一齐食真系好解暑,上山露营都未必有咁正噶享受
👅巨型猪扒配薯条扒菜 $198
👅温泉蛋卡邦尼意粉 $138
👅 阿华田脆脆奶盖瀑布蛋糕配提拉米苏雪糕$108
瀑布蛋糕真系百玩不厌🤣拉起胶纸,啲奶盖流晒出黎,完美覆盖住海绵蛋糕果下真系好satisfy 😌阿华田味浓但唔会太甜,松软噶蛋糕夹埋冰冻噶雪糕一齐食真系好解暑,上山露营都未必有咁正噶享受😋
👅红都面晒 $48
维C满满噶一杯特饮系由新鲜西柚汁同埋柠檬汁特制噶,唔会太酸超级开胃🍋美白养颜
👅阿婆的秘密 $48
天气热辣辣无胃口,大大杯噶🍎苹果柠檬茶系消暑绝品!饮完都无罪恶感,仲可以补充膳食纤维添!