2024-04-26
呢度环境超靓啊😀😀超级有气氛啊约咗好朋友出嚟gathering 🥰当然去happy hour 啦- 饮下corktail, 食下嘢啦我地最后拣咗朗豪坊Tonic☺️Order 咗三款小食同埋两杯corktail 🫶餐厅仲送咗四杯调制师亲自调制嘅shooter 比我- 朱古力士多啤梨🍓棉花糖粉红色超级无敌少女心🩷下次再去🩷🍷 MOON WALKER (Fresh Tangerine, Gin,Homemade Orange Liqueur, Sweet &Sour)Gin酒味浓郁,带有少少甜甜嘅柑橘味,味道回甘🫶🏻🍷PEPPER GARDEN (Green Bell Pepper, Pickle, Tequila, Sweet & Sour, Homemade Orange Liqueur)女仔一定钟意,酒味不太浓味,带有清香嘅柚子味,入口清香🐓蜜糖柠檬鸡翼 Honey Lemon Wings炸鸡翼加泰式酸辣酱🙌🏻好好食,口感又香脆🥔黑松露芝士薯条 Truffle Fries唔够15 分钟已经清哂成碟薯条☺️超有盐味,又带少少黑松露香气🫶炒青口-香蒜柠檬及忌廉汁(500g)Sautéed M
约咗好朋友出嚟gathering 🥰
我地最后拣咗朗豪坊Tonic☺️
Order 咗三款小食同埋两杯corktail 🫶
餐厅仲送咗四杯调制师亲自调制嘅shooter 比我-
朱古力士多啤梨🍓棉花糖
粉红色超级无敌少女心🩷
下次再去🩷
🍷 MOON WALKER
Gin酒味浓郁,带有少少甜甜嘅柑橘味,味道回甘🫶🏻
🍷PEPPER GARDEN
女仔一定钟意,酒味不太浓味,带有清香嘅柚子味,入口清香
🐓蜜糖柠檬鸡翼 Honey Lemon Wings
炸鸡翼加泰式酸辣酱🙌🏻好好食,口感又香脆
🥔黑松露芝士薯条 Truffle Fries
🫶炒青口-香蒜柠檬及忌廉汁(500g)
Sautéed Mussels-Lemon Garlic Cream
追住食,份量超多😆😆😆粒粒新鲜青口,肉质鲜嫩
忌廉汁正
🔗餐厅资料