2009-03-02
成世人都未去过重庆食咖哩, 见呢度最多笑, 星期五晚就黎左.冇book位下7.30到都唔洗等 (不过我地入去冇耐, 就好多人等了).入到去, 发觉成间野都系用蓝灯. 连音乐都系d clubbing music (fick头feel o个只), 真系名副其实Delhi Club. =.= 但系又有个flat screen TV播紧Cable新闻...唔知佢想点.台凳有d茶餐厅feel.印度薄脆: 免费的. 好脆. 好多黑椒, 所以好辣. 差唔多食晒时, waiter哥哥走过黎话系要点台上面的酱的, 好逻. D 酱都系辣的. 辣上加辣.印度抄饭: 冇乜特别. 干抄饭. 有d 蛋白红萝卜丝o甘. 除左用既系basmati rice之外, 唔知点印度法.咖哩鸡: 好细碟.普通咖哩, 唔觉冇乜特别, 比大家乐咖哩杰d罗. 同埋有只烚蛋响里面.鲜茄获仔羊肉: 请问获仔个字点黎????? 一个细铁兜咋wor. 羊鞋. 味ok.Naan: 比平时食既厚. 所以唔好食. 似食包多d.Mango Lassie: 芒果唔够香. 但OK. Lassie 真系几杰. 饮几淡已经滞住.野食好快黎. 茶餐厅速度
台凳有d茶餐厅feel.
Naan: 比平时食既厚. 所以唔好食. 似食包多d.
野食好快黎. 茶餐厅速度. 加上多人等位, 好有压迫甘啰. 结果好快食完就走.
总结: 野唔觉好食. 环境骑呢. 食得又唔安落. 唔recommend啰.
P.S. 我地上去既时候, 实蕉叔叔问我地去边, 我地话去呢间, 佢话: “Or~ 甘都正常d, 其他个d就…”佢o甘o既comment, 其实系咪想话重庆d咖哩唔得?