2022-09-02
麻甩大叔嘅決心係希望食晒全香港好食嘅漢堡包😂😂身為漢堡包的專家,呢間漢堡包店比麻甩專家嘅感覺係CP值超高之餘仲好HEROS嘅感覺抵食兼大份😂🤤 但都會少部份可以挑剔嘅地方神盾漢堡 $76set / $72漢堡包 + 小食(自選) + 汽水 🍔🍟🥤 漢堡包內料: 牛肉/車打芝士/生菜/薯餅/煙肉 醬汁: BBQ醬漢堡包屬於較為軟身口感嘅漢堡,包身偏乾,咬落去有少量唔特別討好嘅感覺😅有待改善漢堡高度整體滿意,唔會扁👍內餡豐富豐盛,牛肉唔會特別咸有口感唔係一咬就散開生菜新鮮有爽脆感,薯餅勁大塊,再夾住煙肉同醬料一齊食,我覺得女仔食的話食半個包就飽專員同時好鐘意食薯條,所以自選小食要埋薯條🍟店家薯條選用半粗身薯條,份量超級多😂炸得金黃夠香脆,鹽份唔多,薯仔味道出晒黎小總結:基本上食完漢堡包後再食埋薯條係可以飽到上喉嚨😂 就連麻甩專員咁大食量都差d食唔晒,但都係講緊唔過$80!😳 超高CP值!另外店家有自家Apps可以落單自取,如果下次有興趣去食,可以預早就用apps落定單,咁就可以去到坐低有得食🍔🍟
麻甩大叔嘅決心係希望食晒全香港好食嘅漢堡包😂😂
抵食兼大份😂🤤 但都會少部份可以挑剔嘅地方
神盾漢堡 $76set / $72
漢堡包 + 小食(自選) + 汽水 🍔🍟🥤
漢堡包內料: 牛肉/車打芝士/生菜/薯餅/煙肉
醬汁: BBQ醬
神盾漢堡
漢堡高度整體滿意,唔會扁👍
內餡豐富豐盛,牛肉唔會特別咸有口感唔係一咬就散開
神盾漢堡
專員同時好鐘意食薯條,所以自選小食要埋薯條🍟
店家薯條選用半粗身薯條,份量超級多😂
炸得金黃夠香脆,鹽份唔多,薯仔味道出晒黎
小總結:
基本上食完漢堡包後再食埋薯條係可以飽到上喉嚨😂