2024-03-24
知道而家做紧榴梿任食,榴梿控的我即捉呀妈呀妈来食个够!一向喜欢呢间价钱唔贵又坐得舒服,服务好好食物质素不错,真心做到平靓正,抵佢平日午市都大排长龙👍🏻.🌟午市放题 $248/1位🌟.先介绍自助区,饮品真系多不胜数冷暖热室温都有好贴心😍咖啡、不同款式茶、啤酒、清酒、梅酒、汽水、果汁等等应有尽有,冷盘有海鲜、日式小食、泡菜、麻辣鱼皮、沙律等等,成个甜品柜日式福饼、蛋糕、泡芙、慕丝、奶冻超多款式,仲有Häagen-Dazs任食😍同软雪糕🍦最后发现有糖水炖雪燕好好饮😋.除咗自助区,仲有QR code落单,第一时间落咗刺身,全部都新鲜肥美见到都觉得劲吸引😍最正呢间有松叶蟹任食🦀寿司超级多款式,最开心有海胆同三文鱼子手卷🤩熟食都充满惊喜,羊架我地赞不绝口,芝士年糕,烟烟韧韧大大粒,食咗咁多生冷嘢嚟碗海鲜粥暖胃好舒服😌.重点主角烧金枕头必试!真心好好味,可以任食真系不得了,我哋两个人最后食咗一打🤣.呢个价钱呢个食物种类和质素绝对系冇得输,性价比太高了👍🏻想食个饱又想食榴梿和日本嘢一定要嚟试吓!
🌟午市放题 $248/1位🌟