2021-02-19 2215 浏览
今次选择咗位于北京道1号嘅火间土为朋友庆祝生日!!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)入到店舖内见到有很多个独立包箱,够晒私隐!🎂相信就算一大班朋友高声谈天都无问题!🥳唔怕会嘈到其他人!👍🏻不过建议如果要去食饭就最好订位!因为窗口位同埋包厢嘅最低消费都唔一样der><!! 😎———✨新鲜海老天妇罗芒果酱沙律🌟🌟🌟🌟天妇罗食得出系啱啱炸起嘅!再加上芒果酱,感觉好开胃!超清新!做前菜简直唔会输!!👍🏻———✨九州新鲜生蚝🦪🦪🌟🌟🌟🌟🌟呢只生蚝惊喜度十足,唔似普通嘅美国生蚝或者系澳洲生蚝咁重海水味同埋creamy !! 👍🏻👍🏻呢只生蚝系好新鲜好甜美,完全冇咩海水味,但系又有生蚝嘅甜味!值得一试嘅item!!🎉🎉———✨鲜鱼鮨🌟🌟🌟识落有少少甜味再加沙律酱都几开胃,但系整体感觉识落有少少比较普通冇咩特别(´・_・`)😚😚———✨薄饼风烧鸡蛋🌟🌟🌟纯粹系一个中规中矩嘅大阪烧🌝———✨杂锦串烧🌟🌟🌟🌟🌟新鲜整出嚟嘅串烧(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)再加上七味粉!呢个配搭好难难食😚———✨软壳蟹沙律卷🌟🌟🌟🌟软壳蟹食落应该系新鲜炸起嘅,趣卜卜!外表颜色亦10分鲜艳,感觉好开胃🥳🥳———✨日式杂锦锅🌟🌟就系普通嘅
✨新鲜海老天妇罗芒果酱沙律🌟🌟🌟🌟

✨杂锦串烧🌟🌟🌟🌟🌟
杂锦串烧

✨软壳蟹沙律卷🌟🌟🌟🌟
✨日式杂锦锅🌟🌟
就系普通嘅日本关东煮,日本嘅便利店会比较好食同埋抵食😅😅😅
✨抹茶班cake🌟🌟🌟🌟🌟
日式甜品来讲相当唔错,因为佢完全唔甜,就算见到有咁多cream喺上面一啲都唔会嚟,好好食!!抹茶班cake+雪糕+红豆!!再插支蜡烛上去!富有小清新嘅感觉之余仲带有一定嘅仪式感!!😋
✨红茶布甸伴雪糕🌟🌟🌟
味道比较普通,中规中矩~!!😌😌
红茶布甸伴雪糕
庆祝纪念