2024-06-17
之前去旺角Moko Crepe Delicious都系食 Sweet Crepe 🧇🧇🧇 因为味道几好,饼底微微黏弹,再配上cream及其他配料,口感唔错 👍👍😋 今次去晚餐唔知o 唔ok呢!?!?食吓咪知law 😂😂😂室内装修都算光鲜企理,坐得都舒服,最钟意嘅系佢设有卡位可选择,私隐度高d 🥰🥰🥰 坐低左之后就开始点菜 ,我哋2个人点咗1个set menu + 1 个main + 1个 dessert share :📝📝📝 Set Menu 可选1 appetizer + 1 main + 1 drink + 1 dessert , 我哋拣咗 :- Appetizer : 4选1,我哋点咗蒜香白酒煮蚬,味道几好 😋😋😋- Main : 6选1,每款价格都有分别,我哋拣咗北海道带子扁意粉 🍝🍝🍝 带子处理得几好,但扁意粉有啲偏干轻微硬身咗少少 😐😐👌- Additional Main : 法式焗波士顿龙虾🦞🦞🦞 个汁同焗得都几好味 😋😋😋 配菜有薯蓉 + 原条小红萝卜 🥕+ 露荀 👍👍 如果龙虾再大只d就perfect 😂😂😂- 1/2 Additional Dessert : Do
- 1/2 Additional Dessert : Double Tiramisu Crepe 🧇🧇🧇 饼底仍然保持水准, 同Tiramisu 好夹,再加上Tiramisu 雪糕,甜度更充足 😋😋😋
- Drink : 🍹 2选1,期间限定 蜜桃冰茶 👌👌
全餐整体都算唔错,有进步空间~ 😊😊😊 Crepe好味 ,冇咩进步空间 😂😂
下次去会试下个Puff Pizza 🍕🍕🍕 睇相好似几正~ 今次饱饱食唔落喇 😄😄
⭐️⭐️⭐️ set menu 可以 50% off 加甜品🍨🍨🍨~