2008-01-12
一家3口dinner黎呢度锯扒, 环境气氛都不错一家的食量都不大, 所以只叫左一个铁板T骨同一个铁板杂扒餐\汤一红一白, 每个汤配2块蒜蓉包汤的味道不错, 蒜蓉包又薄又香脆, 好食~铁板杂扒先上, 热腾腾的, 有齐猪牛鸡扒, 份量蛮多的. 鸡扒一般啦, 不过猪同牛都几好食, 好林身再黎铁板T骨, 都几大块, 不过... 咦, 同杂扒争咁远既, 一d热气都无食落个扒都系热的, 不过铁板就唔热所以个扒有少少生过头既情况出现, 中间果部分切极都切唔开叫个waiter姐姐帮我地手整返热少少再出黎时, 铁板出哂烟, 无错啦, 咁先叫铁板嘛!块扒返热过, 难得既系一d都唔韧, 仲系好林好好食甜品系cake+雪糕, 我无食到, 不过父母都话好味餐\饮热柠蜜x2, ok啦呢度原来星期六/日/公众假期先至要加一, 平时系唔使既很好~ 呢餐\好抵食!服务方面, 好似其他食客话斋, 的确有服务不周既情况出现, 不过似乎系集中响几位年纪较大的女waiter身上, 其他几位年轻的男/女waiter是ok的, 叫佢\地翻热食物时都好有礼貌.
一家的食量都不大, 所以只叫左一个铁板T骨同一个铁板杂扒
餐\汤一红一白, 每个汤配2块蒜蓉包
汤的味道不错, 蒜蓉包又薄又香脆, 好食~
食落个扒都系热的, 不过铁板就唔热
所以个扒有少少生过头既情况出现, 中间果部分切极都切唔开
叫个waiter姐姐帮我地手整返热少少
再出黎时, 铁板出哂烟, 无错啦, 咁先叫铁板嘛!
块扒返热过, 难得既系一d都唔韧, 仲系好林好好食
甜品系cake+雪糕, 我无食到, 不过父母都话好味
餐\饮热柠蜜x2, ok啦
呢度原来星期六/日/公众假期先至要加一, 平时系唔使既
很好~ 呢餐\好抵食!