2018-08-27 1426 浏览
食店好紧贴潮流,有可乐Plus!有其他汽水饮品之后,有香茅蜜糖茶!蜜糖系自己加,香茅成支好重味,好彩有蜜糖中和下!青木瓜沙律劲靓用木盒上,有心思欣赏!我无谂过佢咁似泰国食,应该话无谂过火锅放题系会做得咁足泰国味!青木瓜微辣,但木瓜劲爽脆!青咖哩好辣呀!泰国茄士吸哂汁,又辣又开胃,牛腩硬实,配菜比佢正!Diy汤底用和牛牛油整,香口d牛味!店员炒香香茅 姜 芫茜头依类香料就放汤,完全初型!澳洲上等牛肉,薄薄多量,油脂分布平均!入口好好味,少少棉花糖感觉!香料好多好足系冬荫公呀,正呀!因为佢辣椒系可以以自己辣度落,所以我地加成微辣岩岩好。青柠味好足,加上有辣同香叶助攻,整个锅底都好似真系饮紧汤,而唔系得个喊字!人地话食辣可以美颜,我地今次成锅keep住成辣,可以靓选美啦!名面既热食薯条火金茄超酸开胃,成旧上食劲正!仲有其他蔬菜同菇,特别有羽衣甘蓝,第一次落火锅食!要煮耐过油麦菜同娃娃菜,林身d比较好食,佢可以好包实个汤,几好味。鱼蛋细细弹牙,其他芝士肠、贡丸同狮子狗依d一定有既!最后仲有Haagen dazs食,成6只味!比利是朱古力真系好好食,系难整出嚟d!咖啡最容易整出嚟,再加d星星朱古

青木瓜沙律

鱼蛋细细弹牙,其他芝士肠、贡丸同狮子狗依d一定有既!

最后仲有Haagen dazs食,成6只味!比利是朱古力真系好好食,系难整出嚟d!咖啡最容易整出嚟,再加d星星朱古力脆脆!