2021-06-20 2182 浏览
我系一个迪士尼铁粉,重要‼️至爱系Duffy 点可以唔嚟芊彩餐厅食番个下午茶先!好好彩,我系waiting list 16,不过我都照去买个希望,果然无令我失望😂3.15分开始,3点排队,我排5个内,被安排座都唔错,我见排第一个个座梳化位,因为系星期六同预咗好多family 入嚟staycation 所以安排座位唔太噪嘅位都ok。好啦,一座低就即叫左tea set ,热食叫左牛角汉堡。朋友讲食7成牛结果全熟,😒好彩肉质还好好,我就讲我朋友搅事!叫咩7成另一个热食系,越色黄金春卷伴蒙古嫩羊柳串,呢个羊串唔错好多汁,不过个春卷就一般。讲到甜食,我预咗系劲甜因为网上好多人讲,绿茶红豆布丁唔错好正,唔太甜!松饼好特别正常味道朱古力柠檬慕丝蛋糕🍰正,令我谂起食翠乐庭d cake一样🤪⋯⋯朱古力味浓!蓝莓纸杯蛋糕配焦糖忌廉,甜左dDuffy迷你冬甩🍩,面头个d就唔好搅我!热情果棉花糖甜到呢。好睇唔好食,配水果好过!包一杯嘢饮🧃⋯⋯服务一流!奇妙处处通会员白金咭有七折,320埋单!都算系咁!我就无狂影相,影完一张狂食就有🤪🤪🤪
我系一个迪士尼铁粉,重要‼️至爱系Duffy

松饼好特别正常味道

蓝莓纸杯蛋糕配焦糖忌廉,甜左d

Duffy迷你冬甩🍩,面头个d就唔好搅我!
热情果棉花糖甜到呢。好睇唔好食,配水果好过!

包一杯嘢饮🧃⋯⋯

服务一流!

奇妙处处通会员白金咭有七折,320埋单!都算系咁!

我就无狂影相,影完一张狂食就有🤪🤪🤪