2020-08-18 576 浏览
朋友介绍话呢间餐厅嘅 🥯 bagels 好味,慕名来试吓,果然好介绍。小店室内大约只系坐到十几人,所以大家要试要早少少到,可能要等位,外面都有少部份位置可以坐。今次试咗一个伯爵苹果(Earl Grey apple ) bagel , 属甜款;忌廉芝士满满的伯爵茶味道👍🏻 配上焦糖苹果,感觉清新;我本人好喜欢 Bagel 包面上嘅一粒粒,烘热咗嘅 bagel 好脆口同好香👍🏻 就算放耐咗仍然好食! 另一样就叫咗 Egg Benedict , 超级推介俾大家!!!!! 多士即使放上班尼迪蛋仍然脆口,流心蛋刚刚好,配上烟肉,口感非常好👍🏻👍🏻 一份有两件,另有一小件三文鱼,再配上沙律同藜麦好健康,而且饱肚。甜品就叫咗「香蕉 banana」,造型够特别,打卡必备,细节唔讲太多,俾大家留有想像空间😉 几欣赏碟旁嘅生果配料,非常新鲜 👍🏻👍🏻 但略嫌朱古力 pancake 太浓,盖过了主角香蕉🍌 饮品就点咗冻薄荷朱古力咖啡,不过不失。

Earl  grey  apple  bagel

Banana

Bananas

饮品就点咗冻薄荷朱古力咖啡,不过不失。

Earl  grey  apple  bagel