新年流流特登响尖沙咀去宝琳站揾朋友食开年饭梗系要揾间好野试吓啦!朋友提议试吓呢间新都城新开的日式居酒屋「三代目」🏮聚聚😀餐厅以红黑为主色,仲有幅达摩打卡墙好抢眼😍我地5pm 到达,未到晚市时间所以冇乜人,拣左卡位坐上面都有幅好濶既清酒🍶墙,充满居酒屋🏮感觉㖞~清酒烧生蚝 🦪 2只 $88 ⭐️⭐️⭐️⭐️我同朋友都钟意食烧熟既生蚝呢个清酒烧生蚝,烧到金黄色,几大只,清酒好香,好食!味噌甲罗烧 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我和朋友都觉得呢个甲罗烧超级好食😋D蟹膏鲜味浓郁,捞埋蟹肉、蟹籽同蛋,包埋紫菜,不论配白饭或用匙羹净食,都是一绝!鲜海胆 一口寿司饭 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️海胆又肥美又鲜甜,份量唔少,唔腥,钟意食海胆嘅朋友必食!火炙带子 一口寿司 $48 ⭐️⭐️⭐️⭐️我觉得火炙过的带子更惹味~豚肉酱油鱼介拌面 $92 ⭐️⭐️⭐️可能之前食到饱饱地,呢个拌面冇乜惊喜。。。牛之拼盘 $108 ⭐️⭐️⭐️⭐️有牛舌、一口牛 和 牛肉芦笋,烧得啱啱好,一次过试晒,抵食!日本青森苹果汁 $32 ⭐️⭐️⭐️⭐️朱古力爆脆 $36 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️士多啤梨奶昔 $29 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️整体嚟讲:朋友冇介绍错啊👍🏻高质、性价比高、回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

餐厅以红黑为主色,仲有幅达摩打卡墙好抢眼😍
我地5pm 到达,未到晚市时间所以冇乜人,
拣左卡位坐上面都有幅好濶既清酒🍶墙,充满居酒屋🏮感觉㖞~

清酒烧生蚝 🦪 2只 $88 ⭐️⭐️⭐️⭐️
我同朋友都钟意食烧熟既生蚝呢个清酒烧生蚝,
烧到金黄色,几大只,清酒好香,好食!

味噌甲罗烧 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
我和朋友都觉得呢个甲罗烧超级好食😋
D蟹膏鲜味浓郁,捞埋蟹肉、蟹籽同蛋,
包埋紫菜,不论配白饭或用匙羹净食,都是一绝!

鲜海胆 一口寿司饭 $68 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
海胆又肥美又鲜甜,份量唔少,唔腥,
钟意食海胆嘅朋友必食!

火炙带子 一口寿司 $48 ⭐️⭐️⭐️⭐️
我觉得火炙过的带子更惹味~

豚肉酱油鱼介拌面 $92 ⭐️⭐️⭐️
可能之前食到饱饱地,呢个拌面冇乜惊喜。。。

牛之拼盘 $108 ⭐️⭐️⭐️⭐️
有牛舌、一口牛 和 牛肉芦笋,烧得啱啱好,
一次过试晒,抵食!

日本青森苹果汁 $32 ⭐️⭐️⭐️⭐️
朱古力爆脆 $36 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
士多啤梨奶昔 $29 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

整体嚟讲:朋友冇介绍错啊👍🏻
高质、性价比高、回头指数⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-01-27
下午茶