2010-06-12
我系come buy fans,知佢既茶系真材实料,饮亲其他铺头都奶野,所以俾个正评。不过旺角呢间come buy管理得真系好差差差差,劝谕想饮come buy的朋友试其他的comebuy。(太子的好很多)大多数饮珍珠奶茶,呢间野我由09年开铺饮到而家,开头都唔会差过荃湾铺多少,有浓浓茶味,珍珠有糖浆包裹著弹牙,一向叫少甜少冰。但近呢2,3个月越黎越差,今日10年6月饮到既少甜少冰珍珠奶茶,叫号后立刻饮,淡得没有味道! 珍珠没有甜味,明显泡得太久,发大的珍珠卡住在饮管,大力一啜,弄得全身都脏了!! 好嬲!! 已经唔系第一次系咁!!!!其实一行到个铺面都知咩事,成班MK妹MK仔不知所谓,唔著制服响度唔知乜事咁,睇食评好多人都试过同佢地有不愉快经历(不过我叫野好爽快无乜交流就无试过喇)。咁既管理可以期望出到咩quality?不过男友说新推的柠檬爱玉不错。
不过男友说新推的柠檬爱玉不错。