2021-11-23
样样都好好食😱Salmon and tuna tartare 重点系佢前面个脆莲藕片🙆🏻♀️脆卜卜又带咸香味 Great combination with caviar as well!Ribs 肉就一定唔系好多但好稔身 平时我好怕叫ribs 但呢到个个surprisingly good 唔会话系有啲餐厅煮到好靭好难咬 我觉得好难得天妇罗粒粒虾 相信钟意饮酒嘅人会觉得配酒一流 一定要点𠮶酱 好加分烧春鸡已经切好晒上面𠮶张系偏东南亚风味我觉得 成只鸡都系好多汁同埋入味 个皮grill 到脆脆的旁边有个叶包住嘅入面系银雪鱼西京烧唔知系咪因为佢用过叶包住咗佢比平时食嘅西京烧仲更加再入味 正味增烧茄子 少少辣 呢个系我去好多日本餐厅都会嗌 但系好多时都烧到茄子有啲变硬 甚至乎有时会苦苦地 呢个完全唔会我觉得个味增仲俾一般嘅有更多嘅层次带子烧得好出色 配埋紫苏叶一齐食 上面仲有啲嘢㗎但系我唔知系咩😂口感真系好丰富!!!最后鸡串都系好味但相对地就普通啲 Red prawn 呢款系炸粉少啲 有啲一条条脆脆嘅感觉 我觉得好食过天妇罗𠮶只软壳蟹正常中上发挥 酱汁系有少少山葵feel嘅 Sushi pla
样样都好好食😱
脆卜卜又带咸香味
Ribs 肉就一定唔系好多但好稔身
唔会话系有啲餐厅煮到好靭好难咬 我觉得好难得
旁边有个叶包住嘅入面系银雪鱼西京烧
口感真系好丰富!!!
最后鸡串都系好味但相对地就普通啲
软壳蟹正常中上发挥 酱汁系有少少山葵feel嘅
Sushi platter 好食 不过唔系啲咩特别嘅鱼 性价比普通
西洋菜沙律 好特别 好好食超多芝士 同埋原来西洋菜除咗煲汤整沙律系咁惊喜
我哋有思疑过系咪唔系西洋菜😂
Yellow tail 正 新鲜 再配d酸酸汁开胃唷!
佢哋个个都饮咗好多Cocktail 不过我冇饮呀 似乎好好饮 自己睇啦😂