2017-02-23 2617 浏览
同男朋友系湾仔睇完波谂住揾下野食,上 OpenRice 揾下揾下就揾到jacomax 食西餐上网见好多人都推苹果pizza 好食我地就叫左个Gorgonzola & Apple pizza 同the creamy crab meat penne ,mussels 同鸡翼个pizza好好食wor,blue cheese 同苹果个味道好爽,甜甜地有d清新又有d blue cheese ge 味道,pizza 底好薄好脆,吾系厚批,食两三块都okay 个长通粉都好creamy好入味,d蟹肉都几多,佢地个白汁系冇得顶,真系好浓郁个mussels比我想像中个portion大,都有好多只,佢个味有酒味,都几鲜我地都叫左几枝果酒,苹果,lambic beer,berries味,其他都颇酸,苹果就正常