2022-01-31
—————————————————————🍴美食资讯🍴8 Hour Slow Braised Lamb Shank ($228)慢煮嘅关系,羊肉系超级腍。而且系可以轻松拆左成条羊骨出嚟😋羊肉一啲都唔膻,捞埋啲薯蓉食,非常好食👍Roasted Crispy Duck Breast ($228)本身应该系鸭胸嚟,但个日鸭胸卖晒转左鸭脾😵不过鸭脾都好食,佢有个橙酱,捞埋个脆皮嘅鸭脾食😋同样令人好满意👍Fleur Lover ($128)意大利软乳酪,枫糖浆,各种莓同埋食用花,同埋估唔到超大嘅Pancake😹五颜六色嘅甜品,唔怪得个个都点嚟打卡。一个人食会饱到痴线😵💫虽然打卡一流,份量又多,但作为甜品,我地就觉得一般般了。Croissant Pudding ($88)类似面包布甸,不过系牛角包版本!净系听到牛角包我已经好兴奋,仲要加布甸😛😛😛😛😛上枱已经闻到劲香嘅布甸同牛角包混合嘅味!加埋啲奶落去,用匙羹食一啖!哗🤯正到傻😳好好食!但系好邪恶!亦同样地,一个人食嘅话会超饱!几好食都争记得要share!Cucumber & Apple ($44)一个苹果茶+一个青瓜包住嘅冰。视觉上好啱打卡,饮
—————————————————————
🍴美食资讯🍴
Fleur Lover ($128)
Croissant Pudding ($88)
Cucumber & Apple ($44)
一个苹果茶+一个青瓜包住嘅冰。视觉上好啱打卡,饮落就好普通。
————————————————————
👑评分
味道:3/5
环境:4/5
价钱:3/5
份量:4/5
服务:4/5
会否推荐:会,但唔洗专登去食
每枱都有好fresh嘅青瓜水,店员亦好好服务。因为个晚我地系闲日去,所以冇乜人,坐得好舒服😂标明系食澳洲菜,同埋会以啲食用花做主题。主要嚟讲嘢食都好食,价钱嚟讲都唔算好贵。可以一试👍
————————————————————