2019-03-20 4865 浏览
咁今日就系星期五,好多人都会想去饮杯野。咁我哋就决定咗嚟呢间嘅爵士酒吧,听闻系全香港最古老嘅爵士酒吧之一。咁样我哋都系为咗爵士音乐而来嘅,我哋入场嘅时卡后大概八点钟,𠮶阵时都满左大概八成嘅座位,有部份系外国来的客人,亦都有本地嘅年轻人同埋中年客人。咁我就买咗夹杯鸡尾酒包括nothing 同埋sex on the beach 仲有一个小食hot neds, 佢系包括minced牛肉薯条同埋芝士,啱晒钟意食芝士嘅朋友,非常香口,但系唯一不足系啦等左好耐。跟住就系爵士表演啦,系一班叔叔伯伯组成嘅乐队,个个都多才多艺识得两至三种乐器,真系好有外国爵士酒吧嘅感觉,唔似系香港。🤪🤪🥰💃🏻但卫生情况实在有改善空间, 或者下次学下外国客唔叫cocktail叫啤酒🍻