餐厅: Grand Hyatt Steakhouse
资讯:

2024-08-09 7083 浏览
𝓖𝓻𝓪𝓷𝓭 𝓗𝔂𝓪𝓽𝓽 𝓢𝓽𝓮𝓪𝓴𝓗𝓸𝓾𝓼𝓮 🍴 ᯓᡣ𐭩🦞Lobster Bisque $220 龙虾汤质地比较稀 但胜在有好多龙虾肉饮落都够鲜同浓味ㅤᵕ̈🥖Garlic Bread 枱枱一坐低就会送上蒜蓉包~ 热辣辣嘅面包配上蒜蓉牛油 好香口 !🧄🦀Maryland Crab Cakes $380每一啖都充满住一丝丝蟹肉 😭配埋Remoulade Sauce 一齐食 简直绝配~🥩Full Blood Wagyu Striploin $1250 10oz (Australia, David Blackmoore, M9+) 叫咗medium~肉质坚实但口感鲜嫩 肉味都好浓 充满肉汁侍应亦十分贴心帮我地将牛扒切件 方便我哋食🥹💌💯🐖Pork Chop $420 (Snake River Farm Kurobuta)有朋友唔食牛 所以叫咗份猪扒外层微微焦脆 肉尚算软腍 ⊹ ࣪ ˖🐟Patagonian Toothfish $450 用味噌调味 煮得超级嫩滑 ദ്ദി(˵ •̀ ᴗ - ˵ ) ✧全枱一致认为好味!最后已经食得太饱,所以冇叫到甜品~下次一定要留肚试吓!🍰🧁🍪🍩🥧餐厅嘅气氛 好适合约会/
𝓖𝓻𝓪𝓷𝓭 𝓗𝔂𝓪𝓽𝓽 𝓢𝓽𝓮𝓪𝓴𝓗𝓸𝓾𝓼𝓮 🍴 ᯓᡣ𐭩

🦞Lobster Bisque $220
龙虾汤质地比较稀 但胜在有好多龙虾肉
饮落都够鲜同浓味ㅤᵕ̈

🥖Garlic Bread
枱枱一坐低就会送上蒜蓉包~
热辣辣嘅面包配上蒜蓉牛油 好香口 !🧄

🦀Maryland Crab Cakes $380
每一啖都充满住一丝丝蟹肉 😭
配埋Remoulade Sauce 一齐食 简直绝配~

叫咗medium~肉质坚实但口感鲜嫩
肉味都好浓 充满肉汁
侍应亦十分贴心帮我地将牛扒切件
方便我哋食🥹💌💯

🐖Pork Chop $420
(Snake River Farm Kurobuta)
有朋友唔食牛 所以叫咗份猪扒
外层微微焦脆 肉尚算软腍 ⊹ ࣪ ˖

🐟Patagonian Toothfish $450
全枱一致认为好味!

最后已经食得太饱,所以冇叫到甜品
下次一定要留肚试吓!🍰🧁🍪🍩🥧
餐厅嘅气氛 好适合约会/生日庆祝