2019-03-23 58 浏览
今日friday night同朋友一齐去食放题😍大瀛喜呢d高水准放题当然系首选☺️一黎我地就叫左海胆手卷先🥰海胆望落色泽光亮,入口即溶👍🏻唯独系有少少腥味有d遗憾。第一round已经叫到成台都系😋天妇罗都炸得好脆好好味😙炸鲜奶系最特别,每次黎大瀛喜都会叫👍🏻值得一提嘅系汁烧鳗鱼🐟酱汁浓厚,肉质肥美😙钟意食鳗鱼嘅一定不容错过🤩其他炸物我地都有叫,吉烈蚝蘸沙律酱真系一绝😚香芋丸外脆内软,甜甜地嘅香芋真系令人欲罢不能🤗芝麻鸡翼更加唔洗多讲,外皮炸至金黄色,入面嘅鸡肉嫩滑,仲系热辣辣!牛柳粒不过不失🐂同蒜粒一同入口,口感更佳👍🏻炸虾天妇罗🍤嘅炸皮唔算好口,唔会食到成口粉。紫薯天妇罗,内里保持热度,好好味🤤烧菠萝外面烧焦少少,但系入面依然保有少少水分😍酸酸甜甜好开位😲芝士焗虾上放满晒焗熔左嘅芝士🤤入口全部都系芝士同鲜虾☺️刺身拼盘好有心思💕有d干冰摆左系盘上面,令到刺身望落更加吸引。虾、三文鱼、北寄贝、带子,全部都有😍三文鱼刺身切得好厚😙真系货真价实😍心太软焗好出黎,外面松软,入面嘅朱古力一咬开就流出黎🤤钟意食朱古力嘅一定要食😙其他冻柜里面嘅甜品都好吸引☺️焦糖炖蛋好滑好creamy,可惜焦糖脆皮唔够

牛柳粒不过不失🐂同蒜粒一同入口,口感更佳👍🏻

芝士焗虾上放满晒焗熔左嘅芝士🤤入口全部都系芝士同鲜虾☺️

三文鱼刺身切得好厚😙真系货真价实😍

其他冻柜里面嘅甜品都好吸引☺️焦糖炖蛋好滑好creamy,可惜焦糖脆皮唔够脆🙈

迷你马卡龙有不同口味,个人最钟意紫色嘅杂莓味、啡色嘅朱古力味和绿色嘅抹茶味😆