餐厅: The Trafalgar Brewing Company
资讯:

2019-02-11 851 浏览
约左一班姊妹gathering, 就紧系要揾个好地方CHILL CHILL佢呢间餐厅有2间分店, 一间系湾仔, 另一间就系旺角湾仔果间经常爆满, 同埋旺角都方便大家多D经OPENRICE BOOK位仲会送25里数添我地比呢度既小食吸引左首先就nachos, 呢个nachos真系不得了一上枱果阵大家都哗左一声, 好大碟, 同埋上面既酱料都好多有牛油果酱, sour cream同埋茄蓉酱牛油果酱味道好香好浓, sour cream 唔会太酸, 味道岩岩好, 最后就系茄蓉酱, 连平时唔太好茄酱既我都觉得个酱唔错除左酱之外, 仲有好多拉丝芝士呀, 真心觉得好食呢个个名唔记得左, 佢系煎带子, 底果块系Prama ham个带子好鲜味, 好味好味炸芝士就食得多, 呢度会配埋青苹果同埋饼干加埋一齐食就会冇咁腻, 芝士味好浓主菜就系呢个猪手啦, 值得赞既系佢唔会炸到个猪手好干食落去唔会系炸到硬哂果D, 皮又脆卜卜好好食另外呢度有好多特式既手工啤, 系happy hour既不二之选
呢间餐厅有2间分店, 一间系湾仔, 另一间就系旺角
湾仔果间经常爆满, 同埋旺角都方便大家多D
经OPENRICE BOOK位仲会送25里数添

我地比呢度既小食吸引左
首先就nachos, 呢个nachos真系不得了
一上枱果阵大家都哗左一声, 好大碟, 同埋上面既酱料都好多
有牛油果酱, sour cream同埋茄蓉酱
牛油果酱味道好香好浓
除左酱之外, 仲有好多拉丝芝士呀, 真心觉得好食
墨西哥粟米片

个带子好鲜味, 好味好味

炸芝士就食得多, 呢度会配埋青苹果同埋饼干
加埋一齐食就会冇咁腻, 芝士味好浓
酥炸卡姆贝尔奶酪

主菜就系呢个猪手啦, 值得赞既系佢唔会炸到个猪手好干
食落去唔会系炸到硬哂果D, 皮又脆卜卜好好食
原只德国咸猪手

2018-04-20