同老公去完东荟城 2/F中庭 睇Hello Kitty 女皇城堡,之后我哋去咗 Banchan and cook 食Lunch 餐厅门口有只粉红色厨师Hello Kitty,呢度有Hello Kitty 期间限定Menu ,净系见到个menu 已经好吸引🥰💖Hello Kitty粉红梦幻- 火龙果酱炸鸡蛋包饭Hello Kitty造型嘅饭好可爱,唔系好忍心整烂佢😆 切开个蛋包饭之后就见到啲蛋汁爆出黎,蛋味香浓而滑,里面仲包住啲珍珠米炒饭,个炸鸡啖啖肉好juicy😋💖玫瑰酱八爪鱼年糕呢个八爪鱼份量好多食极都有,个年糕质地食落好烟靭,玫瑰酱系微辣,酱汁带有少少蕃茄酸味同埋芝士,所以食起嚟呢唔会好腻,好好食👍🏻💖Hello Kitty甜心派对 - 苹果批与牛角包窝夫我哋特别喜欢呢个甜品,牛角包窝夫做到好松脆,个苹果蓉系令成个甜品再加分,苹果批底好香,苹果肉又劲多,呢个甜品真系必叫😄💖Hello Kitty仲夏森游 - 香甜苹果红豆奶昔💖溶化朱古力两杯饮品都好靓,打卡一流☺️我要左Kitty杯特饮好香红豆味,又唔会好甜老公杯朱古力都好饮,饮落好有层次估唔到食物除咗卖相靓之外,食物质素都好好,唔会

💖Hello Kitty粉红梦幻- 火龙果酱炸鸡蛋包饭

💖玫瑰酱八爪鱼年糕
玫瑰酱八爪鱼年糕

💖Hello Kitty甜心派对 - 苹果批与牛角包窝夫
Hello Kitty甜心派对 - 苹果批与牛角包窝夫

💖Hello Kitty仲夏森游 - 香甜苹果红豆奶昔
💖溶化朱古力

两杯饮品都好靓,打卡一流☺️
我要左Kitty杯特饮好香红豆味,又唔会好甜
老公杯朱古力都好饮,饮落好有层次

估唔到食物除咗卖相靓之外,食物质素都好好,唔会净系得个样,每样都好好食,
我同老公特别特别钟意个甜品,苹果批牛角包窝夫超好食😋

P.S. 期间限定,Hello kitty 呢个menu 只做到31/8 。

2023-07-18
午餐