嚟到呢度,就会明白原来西式咖啡店嘅下午茶都可以咁宁静同享受😊。我同朋友入到店坐低,就叫咗份和风大虾牛油果沙律🥑。我觉得呢碟沙律好似带咗啲日本风味,特别系𠮶啲食物本身嘅味道,例如大虾同牛油果,真系嘅新鲜同有滋味😍。然后试食咗炸虾天妇罗配青柠蛋黄酱🍤,最难忘就系佢嘅口感。炸虾好脆,唔系脆得似脆片咁,而系有厚度咁样,同埋有足够嘅肉质感。加埋青柠蛋黄酱,就更加出色!😄要讲系食物最出名部分,就要数酥松牛角包X特浓牛乳5.0软雪糕🍨啦。如果你本身钟意甜品,应该会钟意呢款甜品。口感上,呢款甜品有好多层次感,例如热辣辣嘅牛角包同冰凉嘅雪糕,佢两者嘅口感好似互相碰撞,引发出新嘅滋味😁。但留意返,呢个只做外卖,所以系热辣辣既天气,一路行一路食好正!我哋嚟到 HeSheEat,真系有种好舒服同惬意嘅感觉。如果你想去个食得晏嘅地方,又有好多好食嘅食物,可以试下嚟 HeSheEat。无论你嚟自边度,你都会发现,原来旺角都可以有咁静嘅角落😍。