餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

2021-10-24 33 浏览
去开深水埗行嘉顿山 行完就去呢度之前有人推介的爆酱阿华田西多士 食下high tea 先😛 -🥪 爆酱阿华田西多士 $33店员一拎上枱 系好震撼🤩🤩 啲阿华田练奶浆仲系不停荡漾 🤣 上面仲洒满晒阿华田粉 好吸睛🤩 食落去 以为里面都系阿华田酱 点知里面系花生酱 有少少失望 花生酱味道太香啦 阿华田味再香浓啲 就更加好啦😛😛-🍟 炸鸡翼+ 薯饼 $30可能唔系呢度既出名食物 所以食落一般 炸鸡翼 炸得好脆 好香 味道都正常 薯条炸得香脆 但份量较少 🙈🙈 -🍽 环境方面 🍽餐厅是家庭式经营 主要做街坊生意 一入去感觉都好整齐 装潢设计简洁 食客可以用水笔在餐牌上剔选食物然后比店员 都比较方便 餐厅主打车仔面 同 饺子 亦有平价抵食的午餐套餐 在餐厅内都见到有店员即场包饺店员分工清晰 互相协调 我地既西多士 漏左单 都会即刻道歉同即做比我 由于唔想食太饱 所以无叫到同样出名嘅车仔面同煎饺子 🙈🙈 但见到餐牌都好吸引 唯有下次再黎啦 😛😛😛

去开深水埗行嘉顿山
🥪 爆酱阿华田西多士 $33