呢间之前都见过唔少foodie推介,仲见过有朋友参加佢个大食比塞😆今日黎开荃湾终于有机会一试😀红烧腱心半筋半肉面 ($88) - 我自己好钟意食牛筋所以必点半筋半肉,牛牛同牛筋都炆到好淋同的确好入味,系一碗唔错嘅牛肉面,只系无d人写到咁神奇啫🤔 同埋我叫左手功面,都几弹牙几得意,都值得一试麻辣腱心牛肉面 ($84) - 呢碗朋友叽嘅,我试左一啖,牛肉面都系红烧原味好食d,个麻辣味会抢左个汤本身嘅味🤔 不过佢嗌幼面,份量就都几多👍🏼🥤香芋珍珠奶茶 ($28) - 坦白讲呢个几失望,好似好淡味嘅芋头雪糕,d珍珠又唔弹牙,唔太合格😕Overall黎讲如果想食台湾面系可以一试,只系唔好太期望有咩惊喜,standard嘅货式,不过野饮就唔洗试啦😥