2020-02-24 851 浏览
新城市3期终于开番好多铺头 多左好多野食 最近申请左张hsbc卡见到做紧优惠 一于嚟试下啦我地叫左D 餐 系ribs + 鸡好多朋友都话呢度个黑糖包好好食 坐低无耐就有包上 热热地甜甜地 系唔错嘅跟著有餐汤同沙律(2人份) 个汤就太浓味 可以淡番少少 沙律上面有好多芝士 个汁酸酸甜甜好开胃到个main啦 无谂过咁大份 系full ribs 个烧鸡有少少老同好干 ribs d汁整得好好味 薯条够脆同热都好食 食到已经饱饱地嘅时候 个意粉都上埋啦蕃茄海鲜意粉 有青口 虾 带子 三文鱼 都几足料 味道唔错 我觉得呢个2人餐3人食都得呀 2个人系食唔哂 题外话: 食到中途 幅墙有d投影 又有哂音乐咁 都几过引 本身呢餐样样野都几好 但我想讲埋单个待应态度好差

我地叫左D 餐 系ribs + 鸡

题外话: 食到中途 幅墙有d投影 又有哂音乐咁 都几过引