2023-02-13
Ikea港式奶茶新地伴迷你鸡蛋仔🥕港式奶茶新地伴迷你鸡蛋仔$19⭐️⭐️⭐️⭐️☆食落感觉系立顿红茶奶茶冲出黎整成雪糕🤣不会太甜,奶味同茶味都几突出。鸡蛋仔外脆内软,都几香口,蛋味一般🥕港式奶茶新地筒$6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️感觉上比较抵食,新地筒够脆够香口,如果5食鸡蛋仔,叫依个真系抵食好多!🥕迷你冬甩2件(冻)$13⭐️⭐️☆☆☆粉红色系,酸酸甜甜,好面粉既感觉。朱古力味既甜度适中,好似食紧朱古力榛子面包甘。======详情======宜家家居美食站铜锣湾告士打道310号柏宁酒店地库================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #铜锣湾好去处 #铜锣湾美食 #RR铜锣湾 #RR雪糕 #RR甜品 #甜品 #甜品控 #雪糕控 #雪糕 #icecream #铜锣湾 #港式奶茶新地伴迷你鸡蛋仔 #港式奶茶新地 #港式奶茶雪糕 #鸡蛋仔 #奶茶雪糕 #冬甩 #Ikea #宜家家居美食站
🥕港式奶茶新地伴迷你鸡蛋仔$19⭐️⭐️⭐️⭐️☆
🥕港式奶茶新地筒$6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥕迷你冬甩2件(冻)$13⭐️⭐️☆☆☆
粉红色系,酸酸甜甜,好面粉既感觉。
朱古力味既甜度适中,好似食紧朱古力榛子面包甘。
======详情======
宜家家居美食站