2010-03-01 23 浏览
第一次行K11,唔知有咩食,但早前睇过有帕莎,所以谂住试下。搭Lift去到4楼,一开Lift门好暗,因为系Dinning & Bar,初初都惊有BB唔系好适合。好彩侍应们都很体贴的将我们安排在门口位,以免店内每节的肚皮舞音乐会嘈到BB。刚巧是元宵佳节,店内推出元宵套餐For 2位,还有礼物及合照一张。 手撕鸡:麻辣味,但不算很辣,配青瓜丝及辣椒丝尚算清新。 酥皮精选 : 长条型内包羊肉馅,其余的是菜馅及牛肉,味道不错。 南瓜鱼翅汤:南瓜味好浓,好好饮,无谂过南瓜汤+鱼翅都几好味。 牛肉及牛舌串烧:牛舌好厚身,但牛肉我食到有膻味,唔知系咪个炉烧得羊肉多呢? 本身d肉只系落咗盐去烧,可以沾枱面提供的调味粉食。 牛油香料焗扇贝:只扇贝好大只,味道都尚可。 烤小羊腿拼香酥羊排骨:其实食完以上咁多味已经饱咗8成,勉勉强强食咗一件羊排骨,味道唔错,但小羊腿真系食唔落,同老公Share咗一只,试咗个味。都ok 七彩麻辣粉:呢个粉,辣到我食唔到,我唔知系我渣定厨师重手咗。 豆沙软饼拼石榴雪糕:豆沙软饼偏油,但石榴雪糕则很清新。呢间餐厅其实只适合一班朋友饮酒食饭,其实就唔系好啱有小朋友,因为佢布置得好暗

手撕鸡:麻辣味,但不算很辣,配青瓜丝及辣椒丝尚算清新。

牛油香料焗扇贝:只扇贝好大只,味道都尚可。

豆沙软饼拼石榴雪糕:豆沙软饼偏油,但石榴雪糕则很清新。

呢间餐厅其实只适合一班朋友饮酒食饭,其实就唔系好啱有小朋友,因为佢布置得好暗,有小朋友就唔系咁方便,同埋每一节肚皮舞0既音乐都好强劲,小朋友未必适应到。而食物质素系唔错0既,如果喜欢食羊0既朋友就更加0岩,因为真系有好多食品都系用羊整。而我见到Menu有兔肉同驼峰食,下次有机会会试下0既。
门口影入去
南瓜鱼翅汤