2007-03-30
自从友人介绍我吃卡巴后便吃上瘾. 食过唔同地方既卡巴,觉得呢间整得几好。<br />试过mix kebab, lamb kabab 同chicken kabab 三款. 个人觉得mix kebab 系最好,两只lamb 同chicken 可以互补不足. 因为如果只系食羊肉的话,会觉得佢太苏; 如果只系食鸡肉的话,个口感就会差少少,因为始终羊肉系比较有「赵」头。<br />而佢\既配菜都比较足料,而且可以拣辣定系唔辣. 如果食得辣既话,可以叫佢比super spicy sause 你.. 因为就咁叫spicy 既话,果只sauce 只会系小辣。仲有可以叫佢另外比只cheese sauce 比你,加埋上去仲好食。<br />不过有一个地方需要改善~ 就系当多人既时候,佢地夹kebab 夹得唔够耐,变左只系暖暖的,唔够热。