2024-09-25 171 浏览
🤤🤤Yummy Yummy!!🧅🧅🧅🧅作为洋葱迷嘅我,一定要把握机会嚟试KFC新口味酸忌廉洋葱系列🔥最新期间限定🔥酸忌廉洋葱系列, 我梗系快啲嚟试先, 我拣咗个A2餐,「酸忌廉洋葱脆鸡丰盛套」套餐卖紧$56起;套餐包括:🍗2x酸忌廉洋葱脆鸡🍗1x件家乡鸡🍚1x辣汁蘑菇香饭(普通)🥧1x 经典葡挞🥤1x杯中杯汽水🧅🍗酸忌廉洋葱脆鸡,食落去食到奶香嘅酸忌廉、浓浓嘅洋葱味可追加香脆鸡条3件可配洋葱蛋黄酱,跟餐只需加$12!我今次拣左Super Charger Source, 酱汁带有小许印度风情及少少辣、仲试埋Sweet Chili Sauce 酸辣酱,酱汁少少甜酸,个辣系有后劲嘅🌶️反而喺喉咙会渗上来一种微辣🤭🤭鸡柳脆脆、啖啖肉,唔柴👌🍚个饭仲可以转返薯蓉/🌽粟米杯/🥗菜丝沙律又得🫰🏼🍹天气仲咁热, 要配返杯特饮, 跟呢个餐加$8就升级至粉红葡萄柚梳打😎😎,啖啖红柚香,酸酸地、甜甜地,马上refresh晒啲味蕾! 清爽返晒嚟😋😋再来一个葡挞,有埋甜品,帮整个套餐画上完美句号🫶🏼🫶🏼👏
🤤🤤Yummy Yummy!!

🧅🧅🧅🧅作为洋葱迷嘅我,
一定要把握机会嚟试KFC新口味酸忌廉洋葱系列

🔥最新期间限定🔥
套餐卖紧$56起;
套餐包括:
🍗2x酸忌廉洋葱脆鸡
🍗1x件家乡鸡
🍚1x辣汁蘑菇香饭(普通)
🥧1x 经典葡挞
🥤1x杯中杯汽水

🧅🍗酸忌廉洋葱脆鸡,食落去食到奶香嘅酸忌廉、浓浓嘅洋葱味

可追加香脆鸡条3件可配洋葱蛋黄酱,跟餐只需加$12!

🍚个饭仲可以转返薯蓉/🌽粟米杯/🥗菜丝沙律又得🫰🏼

再来一个葡挞,有埋甜品,帮整个套餐画上完美句号🫶🏼🫶🏼👏
酸忌廉洋葱脆鸡
酸忌廉洋葱脆鸡