2019-06-27
Share埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食评都好认真打架—————————————————————📍合益泰小食 隆重介绍King of 肠粉👑如果你话你唔钟意食肠粉,未食过呢间嘅我唔怪你!但!如果你钟意食肠粉都未食过,我会反问are u sure你系钟意食肠粉?????🧐唔该快d去食!—————————————————————❣肠粉 细($10/5条)#chuchu推介真系系我食过最好食嘅肠粉,由细个🐷妈买比我食到宜家自己买比佢食,咁多年质素都系冇变,都系咁好食,味道始终如一!佢啲肠粉真系好滑,超滑,应该系用猪油,所以又香又滑,但知道左真系觉得好邪恶,但好味嘅野就系肥😂mix埋d酱真系💯💯,甜酱麻酱豉油芝麻比例啱啱好😆—————————————————————不专业评分👅好味指数:5/5💰性价比:5/5👍🏻推荐:5/5—————————————————————🏡地址:合益泰小食 (深水埗)深水埗桂林街121号地舖—————————————————————#chuchu食在深水埗#chuchu食港式#chuchu食小食#hkigfood #hkigfo
🐷💬每一篇食评都好认真打架
—————————————————————
❣肠粉 细($10/5条)
#chuchu推介
不专业评分
👅好味指数:5/5
💰性价比:5/5
👍🏻推荐:5/5
—————————————————————
🏡地址:合益泰小食 (深水埗)
深水埗桂林街121号地舖
#chuchu食在深水埗
#chuchu食港式
#chuchu食小食
#hkigfood #hkigfoodie #香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #人气食店