PaPaccino上星期忽然戏瘾起,等睇戏之际,决定四出搜寻咖啡店,睇下有无合眼缘既咖啡店,结果就走左入电影中心隔离嘅呢间kubrick啦!千祈唔好以为佢位处旧区,饮咖啡时就会无哂气氛㖞!因为只要你一入到去,就会即刻感受到一种同出面完全唔同嘅感觉,皆因cafe内系书海一片~!即刻买本书,坐低叫杯咖啡,边饮边睇绝对喺享受悠闲时间嘅最佳选择!唔想睇书?都一样无问题,可以好似我PaPaccino咁,约下友人,叹下咖啡,实行黎一个「谈谈情,说说笑」啦!(wow~)我地分别叫左杯Cappaccino同Mocha。Mocha闻落十分香朱古力味,可惜饮落有少少偏甜,以致咖啡味同朱古力味都唔太出。 至于cappaccino,有点特别嘅喺奶泡上落左少少肉桂粉,将杯挨近咀边已经闻到好香肉桂味,令人精神为之一振! 不过总括黎讲,两杯咖啡都不过不失,而以气氛黎讲,呢间店绝对喺一流!!(Papaccino个人认为,有时觉得杯野饮好味,其实某程度上都喺饮佢啲气氛架啫,你地话系咪先~)所以唔难发觉大家一入到黎都喺埋头看书叹咖啡,完全进入左自我既世界,简直舒服到好似系屋企一样。。。而除左睇书叹咖啡,呢度仲有个cor

Mocha

Cappuccino

一片书海

而除左睇书叹咖啡,呢度仲有个corner叫公平栈,
呢个corner卖嘅产品,都会遵从公平贸易嘅原则,保障返出产地嘅农民,
咁大家就可以安心系度购买咖啡豆、朱古力啦!

支持公平贸易!!

而且只要系百老汇电影中心o既会员,系Kubrick叹咖啡同买书都有discount,去到记得要出示返会员证!!
支持公平贸易!!
Mocha
Cappuccino