2022-07-03
而家推出咗精致蛋糕配雪糕套餐。一件千层蛋糕配一球雪糕$98一件其他蛋糕配一球雪糕$88原本一件千层蛋糕都已经$78,所以加多$20多一球雪糕可以接受。加多$38可以配饮品/$48可以配鲜奶茶🍰🍰🍰千层蛋糕🍰🍰🍰🍰抹茶千层蛋糕🍵有阵阵嘅抹茶味,充满日式和风嘅感觉。🍰玫瑰千层蛋糕🌹有淡淡玫瑰幽香,食到好有lady嘅感觉。🍰焙茶千层蛋糕☕️有香浓嘅焙茶味,上面仲有两粒黑糖麻薯,几得意。整体:Lady M千层蛋糕不嬲都又靓又好食😋,不过佢嘅蛋糕都系偏甜,耐唔耐食一次就问题唔大。佢嘅千层真系每一层都好整齐,而且好薄,但系都唔会岩岩惨惨。🍨🍨🍨雪糕🍦🍦🍦🍨牛奶雪糕🍼好colorful🌈,适合影相,但系冇咩牛奶味,一般般。🍨菊花雪糕🌻有啲惊喜,真系有菊花味🌻,几特别,估佢唔到,可以试吓。☕️☕️☕️饮品🍵🍵🍵🍵冻法国玫瑰鲜奶茶🍵同玫瑰千层蛋糕一样都有淡淡嘅玫瑰幽香🌹,两样摆埋一齐食一齐饮好有仪式感。☕️冻朱古力咖啡☕️安全嘅选择👍☕️400次咖啡☕️奶味比较重🍼,咖啡味相对比较淡。🏠环境地方有限,唔算好阔落。人太多,会比较嘈。
而家推出咗精致蛋糕配雪糕套餐。
一件千层蛋糕配一球雪糕$98
一件其他蛋糕配一球雪糕$88
加多$38可以配饮品/$48可以配鲜奶茶
🍰🍰🍰千层蛋糕🍰🍰🍰
🍰抹茶千层蛋糕🍵
有阵阵嘅抹茶味,充满日式和风嘅感觉。
🍰玫瑰千层蛋糕🌹
有淡淡玫瑰幽香,食到好有lady嘅感觉。
🍰焙茶千层蛋糕☕️
有香浓嘅焙茶味,上面仲有两粒黑糖麻薯,几得意。
🍨🍨🍨雪糕🍦🍦🍦
🍨牛奶雪糕🍼
好colorful🌈,适合影相,但系冇咩牛奶味,一般般。
🍨菊花雪糕🌻
有啲惊喜,真系有菊花味🌻,几特别,估佢唔到,可以试吓。
☕️☕️☕️饮品🍵🍵🍵
🍵冻法国玫瑰鲜奶茶🍵
☕️冻朱古力咖啡☕️
安全嘅选择👍
☕️400次咖啡☕️
奶味比较重🍼,咖啡味相对比较淡。
🏠环境
地方有限,唔算好阔落。人太多,会比较嘈。