2011-07-17 377 浏览
大大话话响lkf都玩左几年, 虽然拍左拖好小去, 但系见到california tower拆左, 连hard rock cafe都响lkf落户, 其实个心真系唔系几舒服, 好好地一个浦点就比大陆人同地产商ko, 连soho都似乎好快会收工, 真系有啲沮丧今日同啲friend去lkf happy hour, 去左搬左嘅Hong Kong Brew House香港小数几间有自己microbrewery嘅bar, 系应该支持下嘅今日饮左:Colossal House Blend:自己酿嘅啤酒, 味道偏酸同苦, 味道同commercial beer好唔同, 感觉好rawOrgnaic Honey Brew:依杯味道淡好多, 带淡淡嘅蜂蜜味, 啤酒味唔重, 饮完1 litre啤酒饮佢觉得几舒服饮完around $130埋单, 算唔贵啦

今日饮左:

Colossal House Blend:

Orgnaic Honey Brew:

饮完around $130埋单, 算唔贵啦
$130 (其他)