Happy Friday 既好去处~岩晒一班女仔饮野倾计听LIVE MUSIC!呢间酒吧既特色就系田园主题,好岩女仔饮D 好花同果味重既COCKTAIL 去RELAX, 同食餐好既!虽然喺尖东黎讲, 佢真系好隐闭, 但系出返去大马路, 饮完野一样赶到尾班巴士返屋企!岩岩上星期五放工后,同朋友一起HAPPY FRIDAY 既探险入去食饭饮野倾计, 店员们见我同朋友第一次来就好热心推荐我地一D 好IMPRESSIVE既美食, 我同朋友觉得最IMPRESSIVE 就系个黑松露PIZZA, 龙虾天使, 仲有水牛芝士, 全部都系疑似食唔晒, 但份量其实真系适中岩女仔食 (细食可以一碟起,两碟止)饮品卖相非常吸引:蝴蝶弄,茶雾朋友的茶雾比较好饮多一点总结:一定会再返黎,好想带多D朋友来影相,打卡,听歌! 而且职员们个个好easy going, 令我同朋友感觉宾至如归! 不过有个少许建议只是把pizza 分为大钿两个唔同价钱, 方便客人对点pizza 的过程.祝餐厅日后生意兴隆,继续人见人爱!

饮品卖相非常吸引:蝴蝶弄,茶雾

朋友的茶雾比较好饮多一点

总结:

祝餐厅日后生意兴隆,继续人见人爱!
  • 黑松露pizza
  • 茶雾