1)All day brekky 😍$1402)Triple Cheese 🍟 $493) MO burger 🍔 $92同场Moko有多家all day breakfast 供应但能满足我又想有咸食又有甜食的要求就只有就间啦!首先佢有二块大大块招牌日式疏乎厘pancake配枫糖浆🤩 今次餐厅整得好好 食落有质感,唔系食空气甘但唔好放咁耐因为佢都会塌 佢所以我第一时间食咗佢咸食呢,我就觉得不过不失,但炒杂菇嘅酱汁偏向少少酸(唔系变坏)我自己就钟意第三张相汉堡包入边啲芝士汁炒磨菇多d 除左一份早餐 ,我们另外叫左一份三重芝士薯条同一个MO汉堡包三重芝士薯条🍟😋 睇个Menu就想嗌,感觉系好邪恶嚟到碗薯条系超级多芝士基本上每条都做到拉丝效果喺个底充满着浓浓嘅芝士酱 虽然味道偏咸但食落去非常满足 望落好似细细碗但其实食落去加埋啲芝士个份量我认为系足够嘅MO汉堡包用上安格斯牛肉配有芝士同炒洋葱磨菇 个包好香牛油味同埋有烘过 汉堡包味道我俾满分 只系单个卖,价钱有点小贵总括来讲两个人假日午餐,食左三百零蚊又丰富又够饱 用餐体验不错我系会再嚟呢间餐厅🍴
1)All day brekky
😍$140
2)Triple Cheese 🍟 $49
3) MO burger 🍔 $92

同场Moko有多家all day breakfast 供应
但能满足我又想有咸食又有甜食的要求就只有就间啦!
但唔好放咁耐因为佢都会塌 佢所以我第一时间食咗佢
我自己就钟意第三张相汉堡包入边啲芝士汁炒磨菇多d
三重芝士薯条🍟😋 睇个Menu就想嗌,感觉系好邪恶
嚟到碗薯条系超级多芝士
基本上每条都做到拉丝效果
MO汉堡包
用上安格斯牛肉配有芝士同炒洋葱磨菇
个包好香牛油味同埋有烘过
汉堡包味道我俾满分 只系单个卖,价钱有点小贵
总括来讲两个人假日午餐,食左三百零蚊又丰富又够饱
用餐体验不错
我系会再嚟呢间餐厅🍴