2022-02-19
同左个好耐冇见嘅旧同事嚟咗附近食饭😋之前都曾经帮衬过呢度嘅夜晚应该得相当唔错非常适合倾偈👍🏻lunch time嚟到都唔算超级多人,环境舒服非常有格调👍🏻几有趣佢饮品可以饮柠檬姜蜜添🍋-▪️美国和牛烟肉包芝士汉堡配薯条$128呢个估唔到超级无敌惊喜!首先汉堡包嘅份量已经非常过分地大嚿😂入面嘅和牛牛肉汉堡扒仍然仲有少少血汁非常juicy🐮配合埋简单嘅烟肉片、芝士、蕃茄同埋生菜。个包原本已经非常脆身仲索晒啲牛肉汁真系超级好味!▪️X.O.酱意大利粉配鲜墨鱼丝瓜杏鲍菇$128X.O.酱呢个配搭有少少搞笑😂有少少似港式炒意粉嘅感觉。配料方面都唔会孤寒:非常弹牙新鲜嘅墨鱼条、乱入咗个丝瓜同埋出奇地会觉得好夹嘅爆汁Juicy杏鲍菇🍄味道方面有少少辣好开胃惹味🌶️▪️龙虾汤+$18原本跟餐已经可以包餐汤,今次朋友就拣咗龙虾汤🦞记得上次试过味道都系非常浓郁,口感非常细腻绵滑▪️杂锦冻肉拼盘跟餐我就选择左呢个唔使加钱嘅cold cut platter👍🏻有三种口味嘅Ham拣都非常唔错😛配合埋少少沙律菜成功打开食中午饭嘅胃口🍖
▪️美国和牛烟肉包芝士汉堡配薯条$128
▪️X.O.酱意大利粉配鲜墨鱼丝瓜杏鲍菇$128