😚中午放lunch差唔多每次都嚟食咁滞,一至星期五佢哋都有出lunch set,个价钱比普通餐单又平抵食😋,最特别嘅系佢有好多唔同组合,份量一定够饱,就算唔够仲可以免费加饭加椰菜😍,佢哋嘅猪扒系一定要去试嘅,虽然系炸物,但系食多都唔会腻,因为佢有配椰菜,中和咗炸物嘅油腻🤩!食咗咁多次lunch set,我最钟意嘅就系佢嘅5号6号餐,又有刺身又有炸物又有椰菜,每次食我都非常享受😆,刺身都好新鲜! 服务员非常专业同友好,每次见到第一次嚟嘅客人有好多唔明嘅地方,佢哋都会一样一样同客人解答,譬如最多嘅系唔知道𠮶三个酱汁系点样去用?!服务员到非常有耐心嘅去招呼!服务友好周到,用餐环境舒适,所以每次唔知食咩我都会依然选择呢间😂 一定唔会失望! 所以我强烈推荐大家一定要去试吓食😋✌🏼!
2024-01-15
用餐优惠