2022-09-21 636 浏览
去行街都会特登去MegaBox行,胜在够大同多舖头,AEON, IKEA, 仲有运动公司,消闲好去处除咗舖头多,食肆都唔少,今次拣咗爆丼屋,睇到Menu劲吸引,以为图片与实物有偏差,点知上枱系同幅图冇分别㗎❗️**********三重大极上丼🦀🐟($398)🌟推介🌟份量十足❗️有拖罗、海胆、拆肉蟹丝,醋饭都大碗啲,成座山咁高一开始成片拖罗食咗先,真系非常肥美,啲鱼油流晒落啲醋饭度🤤刺身厚薄适中,冇筋,唔会令你觉得好腻海胆鲜甜,下次要试三色海胆盛丼蟹肉围住碗边,蟹肉拆到幼细,甜甜地捞饭食,正**********火焰盛丼🔥($165)🌟推介🌟友人唔太好火炙🔥🔥,但系又好想食呢款,点知入到去拣嘅时候,原来有得拣免烧,开心仔😆呢款丼饭有带子、三文鱼🐟、左口鱼🐟、蟹棒🦀,丼饭上仲有只生蛋黄🥚,蛋汁捞饭食一流👍🏻带子大大粒而且鲜甜三文鱼好大片,4片足以盖咗半个饭🍚左口鱼质感弹牙,满布鱼油蟹棒🦀配沙律酱冇得输🤭********饮品波子汽水(原味、草莓🍓)($28)系童年回忆,细个好似冇草莓味🙊🙊草莓味波子汽水就好似食咗一粒好浓嘅士多啤梨味糖🍓**********点完餐就会送上面豉汤

**********
三重大极上丼🦀🐟($398)

🌟推介🌟
一开始成片拖罗食咗先,真系非常肥美,啲鱼油流晒落啲醋饭度🤤
刺身厚薄适中,冇筋,唔会令你觉得好腻
海胆鲜甜,下次要试三色海胆盛丼
蟹肉围住碗边,蟹肉拆到幼细,甜甜地捞饭食,正

**********
火焰盛丼🔥($165)

🌟推介🌟
带子大大粒而且鲜甜
三文鱼好大片,4片足以盖咗半个饭🍚
左口鱼质感弹牙,满布鱼油
蟹棒🦀配沙律酱冇得输🤭
********
饮品

波子汽水(原味、草莓🍓)($28)
系童年回忆,细个好似冇草莓味🙊🙊
草莓味波子汽水就好似食咗一粒好浓嘅士多啤梨味糖🍓
点完餐就会送上面豉汤