2022-06-08 384 浏览
終於食到MoMo餃子🥟Smokey hot $55呢個都係店員推介,因為我怕佢好辣所以就問佢可唔可以小辣,因為我唔鍾意食培根其實仲有另一個唔辣嘅 唔辣嘅分別就係煎蛋變咗培根入面除咗有少辣牛肉餅🥩煎蛋🍳切達乾酪🧀️ 生菜🥬 蕃茄 🍅辣椒 🌶️ 辣醬想講佢賣相已經好靚,然後見到佢勁多醬,成個漢堡到好足料,忍唔住已經想咬一口 竟然有驚喜佢唔會好辣,而且啲香料都好香,最緊要佢個牛肉勁juice,絕對唔係我哋平時想像嘅辣,我覺得佢唔係辣係香料既香,本身唔係話十分之肚餓都好快食晒成個漢堡,一路食啲汁一路滴,真係好正蒸餃子 🥟$20 6件豬肉餃子 有少許咖喱味 除咗豬肉餃子仲有雞肉芝士餃子,素食餃子同埋泡菜餃子蒸之外仲有湯或者煎,辣醬餃子,唐杜里餃子店員推介湯或者煎,呢個就會加番$5而我自己就比較鍾意食蒸我佢俾咗個似西西里既醬我,有少許辣,似係辣肉醬味 我自己就覺得點都夾嘅 但係唔點仲食到原汁原味原來尼泊爾嘢食都可以咁出色,下次我想試埋其他款式,仲要店員超級好禮貌,而且環境坐得好舒服,除咗呢兩樣之外店員其實仲推介炸雞,但係我真係食唔到嘢唯有下次再試
終於食到MoMo餃子🥟

Smokey hot $55
其實仲有另一個唔辣嘅 唔辣嘅分別就係煎蛋變咗培根

蒸餃子 🥟$20 6件
豬肉餃子 有少許咖喱味
除咗豬肉餃子仲有雞肉芝士餃子,素食餃子同埋泡菜餃子
蒸之外仲有湯或者煎,辣醬餃子,唐杜里餃子
店員推介湯或者煎,呢個就會加番$5
而我自己就比較鍾意食蒸