2016-04-18 720 浏览
从来都觉得,o系荔枝角一带,只要有心揾,总会揾到得意既餐厅黎试。呢几年荔枝⻆工厦都多左好多有特色既餐厅,今日黎左呢头见客,都特登行个圈,睇下有无新发现。沿住青山道行,转个弯比我发现呢间仍在试业中既Bom Cuisine. 装修都睇得出用左好多心机,以为好贵,o系餐牌望下个Lunch Menu..$45 - $78一个set. 老实讲,有d 怀疑佢会比咩我食先做到呢个价钱,附近食个肉饼饭餐都差唔多。从来有冒险精神既我,见有位,即刻堆门入去试。可能仲系试业中,宣传未够,餐厅唔多人。亦因为唔算好忙,同店员有机会倾下计,西餐厅都可以好有人情味。系店员既推荐下,我就即管试下成个lunch menu 最贵既set ($78) 葡萄牙烤乳猪跟饭。餐汤先到。我expect 都系罐头伪磨菇汤…点知黎既系一碗好正经既磨茹汤饮落去仲有好多磨菇碎粒… 加埋d 香草,印象分即刻加左100分。。饮完汤过左十五分钟左右,主角就到喇。卖相都唔错!个乳猪皮烧到好脆,D 肉好嫩好入味,唔会太咸,好味道。个汤同乳猪既质素,好疑惑点样做到呢个价钱。希望餐厅能够keep 住呢个质素,荔枝角呢间餐厅必火。有机会会黎试下个dinn

从来有冒险精神既我,见有位,即刻堆门入去试。

个汤同乳猪既质素,好疑惑点样做到呢个价钱。希望餐厅能够keep 住呢个质素,荔枝角呢间餐厅必火。有机会会黎试下个dinner .
2016-04-14