2022-03-01 263 浏览
个个嚟都饮cls朱古力,普通嘢,反而啲嘢食又ok开心㖞!今次特别推介个适合怕肥港女嘅打卡之选🤰🏻无肉大满足早餐 配伯爵茶无花果酱 $128All day breakfast最紧要系咩!唔系好食,系靓!!你睇佢几photogenic!✨呢个ADB冇咗油腻嘅肉,反而有烤椰菜花同西兰花各一,烤得香口,大大啖好满足,真心好味!🥦薯角、炒蛋、番茄豆等等正常表现;果酱有惊喜!淡淡伯爵茶味,仲有一旧无花果,spread开果肉同多士一齐食唔错呢与其食得咁济不如试试呢个用菜主打嘅ADB,靓得嚟又健康,通完便你又再靓啲,抵玩🥴双份日本滑蛋 牛油果芥末酱 喵喵多士 $42喵喵多士系极普通😂 尚算松软,但冇特别牛油果芥末酱偏甜,存在感低,滑蛋都系正正常常;所以我就用咗$42食咗个靓靓version嘅茶记蛋治🤭 不过cafe㖞!$42连杯啡都饮唔到啦,有环境有蛋有包算系咁🙌🏻尖沙咀海港城马哥孛罗香港酒店G楼连卡佛仲有铜锣湾 湾仔 沙田 黄竹坑 太古分店~

无肉大满足早餐 配伯爵茶无花果酱 $128
薯角、炒蛋、番茄豆等等正常表现;

双份日本滑蛋 牛油果芥末酱 喵喵多士 $42
喵喵多士系极普通😂 尚算松软,但冇特别
牛油果芥末酱偏甜,存在感低,滑蛋都系正正常常;

尖沙咀海港城马哥孛罗香港酒店G楼连卡佛
仲有铜锣湾 湾仔 沙田 黄竹坑 太古分店~