2018-12-22
我又冇乜记性成日唔会寄到𠮶啲菜名 但系又好想喺度同大家分享 不过呢间悠蔬食都食咗几次 同亲啲朋友嚟口碑反应都唔错 外形卖相知道摆碟用玩都有啲心思 啱啱今次有个家呢都做得几似咖哩鸡 不过外形嘅嘢只系gimmick嚟啫 讲返食味 样样都唔错嘅包括甜品 比一般嘅fusion斋菜 都可以接受。反而我成日都话招呼占一个好重要嘅环节 唔需要话好似好殷勤咁 净系好nice咁样招呼客人用心大家感受就愈快 再加上做得好嘅食物 咁呢一餐就愈快啦而且呢间除咗食品之外饮品我都觉得好特别特别的你都好饮不过就淡口咗少少可能系素食嘅关系定还是健康嘅关系呢?两个汤都好好饮我哋我地次次都玩crossover所以样样都试到啲 中汤一啲都唔清好有健康feel嘅汤味, 西汤 做得好浓嘅菌味 gas味(黑松露)出晒嚟食未对我哋嚟讲都夹到我哋嘅口味,有个绿色嘅饭我唔记得咩名但系都做得好好好好食总之对我哋嘅口味系ok嘅 喺尖沙咀已经食咗两次铜锣湾今次第一次我哋会继续食
两个汤都好好饮我哋我地次次都玩crossover
食未对我哋嚟讲都夹到我哋嘅口味,