唔系第一帮衬,任食黎讲质素算OK可惜服务态度劲差,好似欠左佢咁呢到系任食2.5小时,侍应会系够钟前大约30分钟提你LAST ORDER,都算正常点知佢今次冇提到我地,我地再ORDER一饼稻庭乌冬的时候,侍应开头扮听唔到,之后居然劲恶话已经过左LAST ORDER,唔可以再叫野!仲即刻帮我地卖埋单!你地唔提我地,我地点会知过左LAST ORDER?唔通自己计住2.5小时食,够钟仲自己识叫卖单?问题系我地仲见到侍应有提其他客,可能系唔记得提我地,但我想讲食客自己真系唔会识同你计时啰!完全冇提过我地last order就抢左我地张单去埋,但我地仲有野未叫,完全唔知够钟,有权叫返自己本身想叫既野,况且只系一个乌冬,唔驶好似欠左你咁下嘛?同佢理论,闹返你转头,个面口好恶,仲要话唔关佢事,真系受佢气都受饱!乜胃口都冇晒最后仲夹硬拎走我地个锅,未见过咁差既服务态度!个经理点同我地say sorry都冇用,真系要好好教下d员工啰服务态度咁差,就算食物就OK都冇用。
唔系第一帮衬,任食黎讲质素算OK
可惜服务态度劲差,好似欠左佢咁

点知佢今次冇提到我地,我地再ORDER一饼稻庭乌冬的时候,
最后仲夹硬拎走我地个锅,未见过咁差既服务态度!

服务态度咁差,就算食物就OK都冇用。
2013-01-20