ok
2024-04-22 300 浏览
平日放学时段下午三点几经过,平时日日行过,都冇试过, 阿女心血来潮 就话 想试下~呢间舖头嘅 位置就对正大围火车站外围,的士站隔离 ,人来人往😏,相信舖租都唔会平得去边 🤑。喺我哋order之前 有两三个order , 由于即叫即整,所以都等咗大约8至10分钟才有得食。我哋order咗个原味格仔饼 (23蚊), 格仔饼卖相都ok,中间都系一般馅料,练奶+花生酱+牛油, 格仔饼外皮不太软不太硬,有少少脆,但系就冇乜蛋嘅香味, cp值尚可吧😎。 我见其他客人点餐都系要原味, 其实佢menu仲有其他较特别嘅味道, 唔知系咪因为其他味道系贵啲 嘅关系,所以就令人却步🤫, 我唔见有人点。