2014-10-14 13414 浏览
呢间「名家」系同屋企人去食既,地方环境装修等等都算唔错,总之系睇落都唔方平个种啦。服务就固之然有返甘上下质素。但系野食既水平就真系一般啦,呢个价钱应该有好多好多间都好食过佢。佢系要自己烧既,唔同系韩国有好多waiter会行过泥帮下你手烧,所以烧lon左就真心GG啦。反而我觉得最好食嘅嘢系佢嘅前菜,真心正啊我食个好多间既前菜都冇嚟间咁好食。海鲜就唔系点洗食啦,价钱比较贵之余,但又唔系太新鲜,冇乜海鲜味之如仲唔系太新鲜弹牙。羊架既色泽肥瘦望落都几均匀,肉味都算香浓,但羊架仍欠缺了一点「膻」味,略为不足。其他肉果啲都系一般啦,色泽OK,但食落味道都系差唔多,冇咩特别。但环境气氛都不失为一个食饭嘅好去处嘅!有钱又唔想食埋啲太cheap嘅话都可以去试一试!
配菜

2014-09-27