SAVVY

我好怀疑究竟系咪同其他OpenRice用户去左同一间餐厅食饭, 人地赞到好好, 我就觉得中伏喇自助餐食物款式太少, 冻海鲜得龙虾🦞,小龙虾, 早已剪成细细旧嘅蟹脚🦀, 鲜虾🦐同青口, 寿司🍣得2款等; Refill较慢, 乳猪只出过1次, 而且热荤食物🥘的温度只系微暖, 拎到返位已经冻左 (我被安排坐喺拎食物位置较远嘅某角落😞) ; 无自助任饮, 只包一杯餐饮, 仲要最后追问职员先有, 本身有个area系职员整饮品嘅, 摆d茶包喺度但又唔俾人拎黎冲住先; 所谓嘅雪糕车只系有个职员喺后段果个几钟推出黎问要唔要支雪条, 要就俾支Haagen Dazs朱古力脆皮雪条, 唔要都无其他款选择以大概$550/位呢个价钱黎讲, 性价比唔高, 试过就算, 无下次

2024-12-27
庆祝纪念